top of page

Wat kunnen wij

Veel! Het creatieve gedeelte is natuurlijk maar een gedeelte van wat wij kunnen. Als je de site volgt, zul je regelmatig wat creatieve uitspattingen zien. Dit betekent natuurlijk niet dat wij regulier timmerwerk schuwen. Voor een degelijke inbouwkast, aftimmerwerk op maat, of zelfs uw kamer ensuite kunt u bij ons terecht. Met veel liefde denken wij met u mee over hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken. Misschien kunnen wij zelfs samen tot een bijzonder creatief idee komen. Een echte "door ons". Kijk even naar de voorbeelden van wat er tot nog toe gemaakt is om u te laten inspireren en wellicht met ons tot een leuke opdracht te komen.

Door Coen

Wij zijn een jong bedrijf, dat het vak van timmeren graag combineert met een beetje creativiteit. Al een aantal jaren zijn wij actief in de bouwwereld. Hierbij komen wij materialen, producten, bouwwerken tegen waar wij niet zozeer als bouwer enthousiast van raken, maar wel als creatieveling. Dit kan natuurlijk heel simpel zijn. Jaren geleden is er iemand begonnen met het gebruik van steigerhout in de meubelwereld. Dit combineerde natuurlijk goed met de zoektocht naar een "industriele look". Jaren geleden had ik hetzelfde idee met steigerbuizen, ook hier maken mensen op dit moment mooie producten van. Maar er kan veel meer! Waarom niet van een oude eiken trap een bankje maken? Van roestige stalen hoeklijnen tafelpoten maken, van een oud houten schuurtje vol graffiti een tafelblad maken?! Soms is het een kwestie van een nieuwe draai geven aan een materiaal, soms een geheel product. Soms is het iets dat afgedankt is (misschien soms wel een beetje terecht) en daar iets "nieuws" van maken. Opties te over. Iedere keer weer laten wij ons inspireren om een nieuw ontwerp en misschien uiteindelijk zelfs het product te maken.

 

Werkplaats

Op de grens van Nijkerkerveen en Hoevelaken zit onze werkplaats naast de paardenstal van een oom. Omgeven door weilanden, beesten en de open lucht is het een inspirerende plek om je creativiteit de vrije loop te laten.Hier staan onze houtbewerkingsmachines en ligt een voorraad mooi oud hout. Onder het toeziend oog van een paard, en pony en een gans, worden de meubelen ingeladen en naar de klant gebracht.

slechts 1 telefoontje verwijderd

06-50616658
BEL NU
​voor mogelijkheden
bottom of page